Kast voor schuine wand | Schuine wandkast | Kast schuine want | Stipt Op Maat

Stipt op maat

Kast voor schuine wand

Kast voor schuine wand

Uw kast voor schuine wand op maat

Heeft u een lastige schuine wand in uw woning? Geen zorgen! Bij Stipt Op Maat helpen we u graag een kast te ontwerpen die perfect past. In onze online configuratie kiest u de mooiste materialen, kleuren en handgrepen die bij uw stijl aansluiten. Tijdens het inmeten denken we met u mee over een slimme indeling, zodat u optimaal gebruik maakt van de ruimte. In slechts drie stappen ontwerpt u uw ideale kast voor die schuine wand. Binnen een minuut ontvang je een vrijblijvende offerte.

Gratis advies

Onze andere producten

Kledingkasten
Kast met schuifdeuren
Wasmachine en droger kast
Kledingkasten
Kast met schuifdeuren
Garderobekast
Wasmachine en droger kast
Kast met bureau
Inloopkast
TV meubel
Kledingkasten

Méér dan een schuine wand kast

Bij Stipt Op Maat toveren we die ruimte om tot een prachtige opbergplek. Een kast voor schuine wand is dé oplossing om elke centimeter slim te benutten. We snappen dat uw huis uniek is, net als uw smaak. Daarom bieden we talloze mogelijkheden om uw droomkast te creëren. Van strak modern tot landelijk, alles is mogelijk. U bepaalt zelf hoe uw kast eruit komt te zien.

Wilt u een kledingkast met sfeervolle verlichting? Of heeft u liever extra lades voor al uw accessoires? Geen probleem! We denken graag met u mee om de perfecte indeling te vinden. Neem contact met ons op. We helpen u graag om van die onhandige hoek een opbergruimte te maken waar u trots op kunt zijn!

Ontwerp nu

Schuine wandkast op maat

Een op maat gemaakte kast voor schuine wand van Stipt Op Maat combineert stijl en functionaliteit. Kies uit diverse afwerkingen en indelingen voor een unieke kast die perfect in uw ruimte past.

Vakwerk door eigen monteurs

Bij Stipt Op Maat leveren wij vakwerk door altijd zelf in te meten en te monteren. Zo garanderen we een perfecte pasvorm en hoogwaardige afwerking voor uw op maat gemaakte kasten.

Creëer ruimte

Maatwerk kasten van Stipt Op Maat creëren ruimte in uw woning. Met slimme indelingen en maatwerk passen ze perfect in elke ruimte, waardoor uw opbergruimte maximaal wordt benut.

Eenvoudig uw schuine wandkast.

Stel uw kast in 3 stappen samen

In onze configurator stelt u uw schuine wandkast in 3 stappen eenvoudig samen. Binnen een paar minuten ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Meten is weten

Wij komen bij u thuis inmeten, zodat uw kast volledig op maat gemaakt kan worden. Ook nemen we uw keuzes nog eens door. Na het inmeten krijgt u een bevestiging van uw order.

Uw kast in productie

Uw bestelling gaat bij ons in productie. De kast wordt precies op maat gemaakt voor uw situatie, dit duurt ongeveer 2-3 weken.

Montage door onze vakmensen

Als uw maatwerk kast klaar is, nemen wij contact met u op. De montage wordt uitgevoerd door onze eigen vakkundige monteurs.

Kast voor schuine wand | Schuine wandkast | Kast schuine want | Stipt Op Maat

UW SCHUINE WAND KAST

Volledig op maat

Maak een afspraak

Onze klanten

Lees hier wat onze klanten zeggen!

Veelgestelde vragen over een schuine wandkast.

De kosten van een kast voor een schuine wand variëren afhankelijk van de grootte, het ontwerp en de gebruikte materialen. Bij Stipt Op Maat bieden wij maatwerk oplossingen aan die passen binnen uw budget. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

De tijd die nodig is om een kast op maat te maken, hangt af van de complexiteit van het ontwerp en de beschikbaarheid van materialen. Over het algemeen duurt het proces van ontwerp tot installatie 3-4 werkweken.

Absoluut! Bij Stipt Op Maat moedigen wij onze klanten aan om hun eigen ideeën en wensen te delen. Wij werken nauw met u samen om een ontwerp te creëren dat perfect aansluit bij uw stijl en behoeften.

Doe inspiratie op in onze galerij.

De mogelijkheden voor een kast voor een schuine wand zijn oneindig. Daarom hebben wij voor u een selectie gemaakt van prachtige combinaties. Neem een kijkje in onze galerij en laat u inspireren. Heeft u toch liever iets anders? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee!

Laat u inspireren!